ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Παραγγελίες και Αποστολές εκτελούνται εντός των εργασίμων ωρών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Με την επιτυχημένη καταχώρηση της παραγγελίας σας η blossombeauty.gr  ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΩΡΩΝ (εντός ωραρίου Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00) για την διαθεσιμότητα των προϊόντων σας.

Η blossombeauty.gr δεν αποστέλλει παραγγελίες το Σαββατοκύριακο. Παραγγελίες που έχουν γίνει την Παρασκευή θα αποστέλλονται την Δευτέρα. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο της παραγγελίας αποστέλλεται πάντα μαζί με τα προϊόντα που επιλέξατε.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής εάν ζητηθεί. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Η παράδοση των προϊόντων/εμπορευμάτων ολοκληρώνεται μέσα στις 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για λόγους περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανωτέρα βία εφόσον προηγούμενως έχει ενημερωθεί ο πελάτης/χρήστης (email/τηλεφωνική επικοινωνία), ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Τιμοκατάλογος Εξόδων Αποστολής εντός της Ελληνικής Επικράτειας

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ): 3 €
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ): 5,00 €
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: (επιπλέον) 2,00 €

*Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων εκτελούνται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφοράς ACS COURIER & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (για δυσπρόσιτες περιοχές)


 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75,00€