ΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΣΕΒΑΣΜΟΣ | ΕΞΕΛΙΞΗ | ΠΑΘΟΣ

Γεια σου!

Επέτρεψε με να συστηθώ..! Είμαι η Κυριακή, γυναίκα στην εξέλιξη, μητέρα δύο παιδιών, σύμβουλος πληροφορικής και εμπνεύστρια του BlossomBeauty byK.

Κάνοντας μία μικρή αναδρομή, παρατηρώ τον εαυτό μου να απολαμβάνει να ασχολείται με καλλυντικά από την ηλικία των 16 ετών… Μου άρεσε πολύ να δοκιμάζω νέα προϊόντα, να διαβάζω τα συστατικά τους, να παρατηρώ την επίδρασή τους στο δέρμα μου. Για μένα η έρευνα ενός καινούριου προϊόντος περιποίησης, η δοκιμή του, η αγορά του ήταν και είναι..."ιεροτελεστία", μέχρι και σήμερα.

Αυτό μέχρι την στιγμή που πριν μία δεκαετία, με διάφορες αφορμές, θέλησα να κάνω μία στροφή σε έναν πιο υγιεινό, ολιστικό τρόπο ζωής. Έκανα δραστικές αλλαγές στις συνήθειες μου και φυσικά δεν παρέλειψα την περιποίηση της επιδερμίδας μου – αφού ήταν πάντα και το χόμπι μου-. Έτσι θέλοντας να παρακάμψω τις 500 περίπου χημικές ουσίες που περιέχονται σε καλλυντικά, μακιγιάζ και προϊόντα ομορφιάς, όπου το 60-70% απορροφάται από το δέρμα(!), αποφάσισα να μελετήσω την τέχνη της κοσμετολογίας και να παρασκευάσω τα δικά μου καλλυντικά αποκλειστικά από φυσικές και φυτικές πρώτες ύλες! Κι έτσι ξεκίνησα… μελετώντας, δοκιμάζοντας νέες συνταγές, διασκευάζοντας παλιές από προηγούμενες γενιές (κυρίως για κηραλοιφές), δημιουργούσα είδη περιποίησης για χρήση προσωπική και για τους οικείους μου.

Ωστόσο, μετά και τον ερχομό των δύο μου παιδιών, συνειδητοποίησα ότι η ουσία της ευτυχίας και της ευεξίας είναι να αφιερώνεις χρόνο σε κάτι που αγαπάς και αν γίνεται ένα από αυτά να είναι και το επάγγελμά σου ακόμα καλύτερα! Γι’ αυτό, αποφάσισα να εντάξω στα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη και την τέχνη που με τόση αγάπη και φροντίδα ανέπτυξα για προσωπική μου χρήση. Να την μοιραστώ και με εσένα που σε ενδιαφέρει αυτή η προσέγγιση και αγαπάς την ολότητά σου!

Η ουσία της εξέλιξης είναι η φροντίδα κάθε κύτταρού μας, υλικού ή άυλου, με τον καλύτερο τρόπο. Με τρυφερότητα και με τα πιο αγνά συστατικά. Από την φύση, για το φυσικό μας σώμα. Αναγέννηση φύση-κά!..

Είμαι εδώ όταν με χρειαστείς για κάθε συμβουλή ομορφιάς, καθοδήγηση ή και βοήθεια να δημιουργήσεις το δικό σου «μενού» προσωπικής ανανέωσης και περιποίησης της επιδερμίδας σου, με προϊόντα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα και βασισμένα στην Φύση!

Φυσικά, αν δεν βρεις αυτό που χρειάζεσαι, απλά το ζητάς και το δημιουργώ αποκλειστικά για ‘σένα – με έμπνευση εσένα!

Άσε την ομορφιά σου να λάμψει και έλα κι εσύ στην ομάδα μας... Let your beauty blossom <3 Με εκτίμηση και σεβασμό για σένα, Κυριακή – BlossomBeauty byK.